Hinnat

Hoidot

Hoidot sisältävät 24% ALV

Rentoutus 60 min

Antaa syvän rentoutumisen tunteen, parantaa unenlaatua, lieventää stressiä ja keventää kehoa. Varaa kehonhoito 60 min.

55€

Vyöhykeratahieronta 90 min

Kehon kipupisteitä kevyesti hoitamalla, päästään avaamaan kehon lukkoja ja helpottumaan jännitys- ja kiputiloja. Varaa kehonhoito 90 min.

70€

Tunnevyöhyketerapia 120 min

Kehon tunnemuisti herätetään vyöhykeratahieronnalla ja elinheijasteita käsittelemällä koko kehosta. Sisältää keskustelua.

80€

Erikoishoidot

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta  45 min 0-2 vuotta

Hoito tehdään aina sarjana, keskimäärin tarvitaan 3 hoitoa.

On saatu apua esim. koliikkiin, vatsavaivoihin niin kuin ummetukseen, refluksiin, univaikeuksiin ja kehon jännitystiloja.

42€

Lasten vyöhyketerapia  60 min 3-12 vuotta

On saatu apua esim. unihäiriöhin, suolisto-ongelmiin, ylivilkautteen, yökasteluun, toistuviin painajaisiin ja pelkoihin. Hoito sopii hyvin eritysherkälle lapselle.

50€

Raskaushieronta  75min

Hoidon vaikutukset helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja, parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja stressiä. Tasapainottaa hormonitoimintaa kehossa raskauden aikana.

60€

Muut hoidot

Selän rentoutushoito 60 min (varaa kehonhoito 60 min)

Uniikki 3 in 1 hoito sisältää niskan avaus, päähieronta ja selän hoito Gua Sha lastalla ja imukupeilla. Lastat on tehty erilaisista materiaaleista niin kuin puusta, hartsista, kivistä/ puolijalokivistä. Lastoilla on erilaiset ominaisuudet riippuen materiaalista; energisoiva, rauhoittava, rentouttava, puhdistava, maadoittava,

55€

Gua Sha 60/ 30 min (varaa kehonhoito)

Irrottaa lihaksiin liimautuneita lihaskalvoja. Lievittää kipua, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja, lisää ja elvyttää energian virtaamista kehossa.


55/ 32€

Imukuppihieronta 60/ 30 min (varaa kehonhoito)

Kupin muodostama paine irrottaa lihaskalvon lihaksesta, joka on liimautunut kiinni ja näin olleen vapauttaa ja rentouttaa myös lihaksen. Tehostaa nivelten liikkuvuutta, vähentää niiden jäykyyttä.

55/ 32€

Klassinen hieronta 90/ 60/ 30 min

Ruotsalaisen hieronnan perustekniikat: effleurage, petrissage, tapotemente. Nämä vähentää lihasten jännitystä ja kipua sekä huonon lymfakierron aiheuttamaa turvotusta. Hieronnalla on rentouttava vaikutus keholle ja rauhoittava vaikutus mieleen.

70/ 55/ 32€

Varaa aika